Educatie>REDUCERI PENTRU PROFESIONISTI !

REDUCERI PENTRU PROFESIONISTI !

REDUCERI PENTRU PROFESIONISTI !

Creative Professional vine in sprijinul profesionistilor in domeniu cu o reducere de 15% pentru make-up artisti, saloane si studiouri make-up, freelanceri si o reducere de 25% pentru Scolile si Academiile de make-up, la orice comanda de pe site-ul nostru.

Deschide un cont pe site cu datele tale valide, apoi trimite prin e-mail documentele care iti atesta profesia sau statutul(diploma de absolvire, cursuri de make-up, Certificat de Inregistrare, acreditare, etc). Dupa ce vei primi confirmarea noastra, telefonic sau prin e-mail, poti comanda produsele si finaliza o comanda. Aceasta iti va fi confirmata prin e-mail, cu preturile afisate pe site, in limita stocurilor aferente fiecarui produs, apoi iti vom trimite factura proforma cu discount-ul aferent, cu care poti efectua plata. Dupa confirmarea platii de catre banca produsele vor fi expediate conform facturii proforme. .Pentru o mai buna colaborare si deservire ne rezervam dreptul, ca pe viitor, sa figurati in baza de clienti a distribuitorilor nostri autorizati, apropiati zonei dv!

In cazul in care pe site sunt produse aflate in promotii sau reduceri acestea se cumuleaza si discountul aferent va fi aplicat valorii totale finale ! Costurile de transport nu se supun reducerilor!

Avand garantia produselor noastre premium,  in cazul unui contract ferm, de colaborare,  cu beneficii de ambele parti, se pot oferi diverse premii in produse  sau si sprijin pentru sustinerea seminariilor si masterclass-urilor. 

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta si telefonic la 0771381980!

Toate comentariile

Adauga un comentariu

Produs adaugat cu succes!
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cos. Un singur produs in cos.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul urmator