Blog>Puterea Simplitatii

Puterea Simplitatii

Puterea Simplitatii

Uneori, complicam lucrurile. Simtim nevoia sa le imbracam, sa adaugam mai mult sau sa le facem mai sofisticate. Cand, de fapt, totul este perfect asa cum a fost creat.

Daca vorbim de machiaj, atunci trebuie sa stim ca machiajul incepe, inainte de toate, cu ingrijirea pielii. Fie ca vorbim de o curatare si o hidratare clasice pentru care fiecare foloseste ce are la indemana acasa sau de o investitie in propria persoana ce presupune utilizarea unei game profesionale de produse adecvate tipului de piele, un lucru este cert : atentia acordata pielii noastre trebuie sa fie parte din rutina zilnica.

Alegerea produselor destinate ingrijirii pielii nu ar trebui sa fie un lucru complicat, ci sa respecte cateva caracteristici simple :

- sa fie hranitoare pentru piele;

- sa fie usor de folosit;

- sa aiba un miros curat, delicios;

- sa se simta incredibil.

CREATIVE Professional este un brand high-end, realizat dupa ultima tehnologie in domeniul cosmetic, care inglobeaza in produsele de machiaj ingrediente active ce, in mod normal, se regasesc si in produsele de ingrijire a pielii. De exemplu, fondul de ten Flawless Finish, avand in compozitie antioxidanti, colagen si germeni de grau, va hrani si hidrata pielea in loc sa o incarce si sa o sufoce.

Diferenta dintre un brand high-end si unul mass-market consta in calitatea si cantitatea ingredientelor din compozitie. De foarte multe ori, acestea contin ingrediente naturale obtinute din plante, chiar si uleiuri esentiale net superioare celor obtinute in laboratoare prin procedee chimice. In aceste conditii, efectul pe care il au aceste produse este unul benefic, protejand-o si hranind-o. In mod frecvent, produsele high-end sunt create in colaborare cu experti in chimie cosmetica, geneticieni, farmacisti, si chiar make-up artisti, dupa formule premium. Pentru a se potrivi mai bine nevoilor individuale ale pielii, ele contin o cantitate mai insemnata de pigmenti, ingrediente de calitate si mai putine „fillers” (ingrediente de umplutura). De exemplu, peptidele (lanturi scurte de aminoacizi) sunt o componenta de a carei tipologie depinde eficienta cu care va raspunde pielea ta la acel produs.

Produsele high-end CREATIVE Professional sunt create special pentru a se mula mai bine pe preferintele individualizate si pe rezultate specifice fiecarei persoane. Formulele au consistenta si pigmentatie variate, pentru orice tip si culoare de piele. Nu contin parabeni, nici parfum, sunt non-comedogenice, non-alergenice si nu au fost testate pe animale.

Machiajul frumos incepe cu o piele sanatoasa. De aceea, tenul nostru necesita o atentie sporita si merita o investitie in calitate, pentru a contracara macar intr-o oarecare masura efectele imbatranirii premature, ale poluarii si ale ingrijirii deficitare.

Produsele CREATIVE Professional sunt delicate, extrem de eficiente si au fost create din dorinta de a promova autenticitatea si naturaletea, scotand in evidenta frumusetea nativa, fara a incarca tenul inutil, ci oferindu-i hidratarea si grija de care are nevoie.

Toate comentariile

Adauga un comentariu

Produs adaugat cu succes!
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cos. Un singur produs in cos.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul urmator