Cum cumpar

Cum cumpar

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie comanda online pe site.

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind date de identificare valide.

Pentru comenzile venite din partea unei persoane fizice este necesar sa completati : numele si prenumele persoanei de contact, data de nastere, adresa de domiciliu, numarul de telefon, precum si adresa de livrare.

Pentru comenzile venite din partea unei persoane juridice sunt necesare urmatoarele date: numele companiei, CUI, adresa de livrare (daca difera de adresa de facturare), numele persoanei de contact si numarul de telefon al acesteia.

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul „ADAUGA IN COS”.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care prezinta continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara pentru a va continua cumparaturile, fie sa modificati continutul cosului de cumparaturi, fie sa finalizati comanda.

Veti avea de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, lansati Comanda finala.

Pentru consiliere sau alte detalii, ne puteti apela la numarul de telefon : 0741145679

 

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii, etc):

Luni - Vineri, de la 09:00 la 17:00

Sambata si Duminica: inchis;

Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii platii comenzii.


Produs adaugat cu succes!
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cos. Un singur produs in cos.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul urmator