Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Site-ul de comert electronic creativeprofessional.ro este proprietatea SC Casa Invest Grup SRL. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.

Ne rezervam dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului creativeprofessional.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Casa Invest Grup SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Casa Invest Grup SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

SC Casa Invest Grup SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul creativeprofessional.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site, la sectiunea CUM CUMPAR.

3. Notificari si informatii pentru utilizatori

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dvs.;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.
Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de cumparare, de informare, promotionale) organizate de catre SC Casa Invest Grup SRL, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre SC Casa Invest Grup SRL;
- ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
- sa primiti din partea creativeprofessional.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati;

- modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu

4. Produse si preturi

Produsele comercializate prin intermediul creativeprofessional.ro sunt cele prezentate pe site la momentul afisarii , iar preturile sunt cele afisate si contin TVA. SC Casa Invest Grup SRL poate schimba produsele pe care le comercializeaza fara nici un fel de notificare prealabila, deasemeni poate schimba si pretul fara nici un fel de notificare.

5. Livrare produselor

Livrarea produselor se face prin intermendiul unei firme de curierat - vezi link-ul LIVRARE.

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original nedeteriorat, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur in contul clientului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile nu se poate aplica pentru produsele care se pot degrada ori deteriora rapid sau produselor cosmetice desigilate, testate, folosite, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

7. Plata produselor comandate

Vezi modalitatile de plata din pagina CUM PLATESC.

8. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Ambalajul original al produselor contine informatiile despre ingrediente, termen de valabilitate si este etichetat si in limba romana.

9. Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata sau drepturile de proprietate intelectuala ale SC Casa Invest Grup SRL sau ale unor terte parti, nu contin virusi, nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC Casa Invest Grup SRL isi rezerva dreptul de a indeparta, sterge sau edita o astfel de informatie transmisa.

10. Confidentialitate

Creativeprofessional.ro respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Creativeprofessional.ro nu incurajeaza si nu promoveaza SPAM-ul. Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

11. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Casa Invest Grup SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai sus. Va recomandam citirea cu atentie a acesteia. SC Casa Invest Grup SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza creativeprofessional.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a creativeprofessional.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe creativeprofessional.ro implica o parola.

Sunteti de acord ca furnizarea produselor sau a serviciilor prezentate pe creativeprofessional.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa, datele de facturare (CNP, serie si numar Buletin sau Carte de Identitate - pentru persoane fizice ; Cod Unic de Inregistrare, Nr la Registrul Comertului - pentru persoane juridice) si alte informatii necesare intocmirii documentelor de livrare, incasare, garantie, etc. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Casa Invest Grup SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

13. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14. Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului creativeprofessional.ro , proprietatea SC Casa Invest Grup SRL, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si SC Casa Invest Grup SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor judecatoresti romanesti, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Produs adaugat cu succes!
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cos. Un singur produs in cos.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul urmator