Livrare

Livrarea produselor

- Produsele cumparate de pe creativeprofessional.ro va vor fi livrate prin intermediul companiei de curierat, la adresa indicata in formularul de comanda.

- Tariful pentru transportul prin curierat este de 25 lei (TVA inclus) pentru localitatile din Romania aflate in aria de acoperire a transportatorului, si va fi evidentiat separat in factura.

- Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 2 zile lucratoare de la confirmarea platii. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

- Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului, sunt absolut noi si nu prezinta semne de deteriorare.

- Va rugam sa verificati produsele in momentul primirii, formuland orice reclamatii daca este cazul in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Casa Invest Grup isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.


Produs adaugat cu succes!
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cos. Un singur produs in cos.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continua cumparaturile Pasul urmator